Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


TAHNIAH!!! sbb dh tinggal zaman Bujang

Assalammualaikum semua ... hey semua sihat tak? huhu 2 3 hari nie aini agak busy sikit ... nak tahu tak pasai pa aini busy ... aini busy dengan kenduri abg aini ... Alhamdulilah la abg aini dah sah menjadi suami org Ok...time dekat kenduri sebelah perempuan ada DJ tu kata muka abg aini tu mcm JOHAN (Johan Asari) family aini kata pulak muka mcm NABIL (raja lawak) haha ... mmg abg aini nie muka mcm artis la ...

Jom kita tengok gambar abg aini ngan isteri dia dari angkat nikah sampai kenduri dekat  umah aini



Ok yang nie time angkat nikah ... ala sweetnyee!!




Yang nie pula time kenduri at umah pengantin perempuan ... ala yg nie lagi sweet la ...


yang nie dekat kenduri umah sendiri ... 



pastu time habis kenduri mlm tu abg aini ngan kak liya buat activity bukak hadiah ... perrr mcm2 hadiah dpt ...untung la depa.. ada 1 benda tu mmg tak leh belah la ... nak tengok tak ...?
ok aini tunjuk 


 haha nie lah benda tu ... perasan tak apa yg dia tulis tu ... mmg terbaik lah ... so sapa-sapa abg dia or friends2 dia yg suka isap rokok time dia kahwin nnti wat la mcm nie ... mmg hahaha la jwb dia ... =D
OK sampai sini dulu kot ... aini dah tak larat nie Bye Bye 
Tahniah buat my brother and his wife