Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Kebosanan II




Hai korang!! sihat tak hari nie ? harap-harap korang sihat lah yerr... aini alhamdulilah sihat ... hehe malam nie kedua-dua abang aini kena balik ke Kuala Lumpur ... pastu maybe time nak kenduri ayong baru depa balik mai kedah balik ... sekejap jerr my brother nak khawin ... tinggal lagi 3 minggu jerr dia nak khawin ... lepas dia khawin nie tanggung jawab dia lagi berat la jwbnya... tak pa la harap-harap pandai la dia jaga kak lyia nanti .. 
^-^"

sebenarnya aini dok boring nie ... mlm nie pula aini kena tido awal sbb esok nak kena pergi kolah pagi sbb ada kenduri dekat kolah  ... perrr rasa mcm malas ja nak masuk form 3 ... tahun depan dah la sekolah pagi ... klu sekolah petang best la sikit sbb boleh banggun lewat sikit ... hehe ...

tak per la dah nak wat mcm mna aini dah semakin tua... kena terima dengan hati yang terbuka la jwbnya ... 
apa-apa pun Good LUCK for me and my Friends yang akan masuk ke tingkatan tiga tahun depan ... 
ingat PMR tahun depan jgn dok asyik nak (ber-Facebook/ ber-Tweet / ber-BlogWalking / ber-Tumblr) sangat la ... hehe *pesanan untuk diri sendiri* 


OK Bye Bye ....