Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


GC and YR

Assalammualaikum !! 

Hey!! hari nie aini balik sekolah awal sikit so hari nie aini bukan nak cerita Activity aini at sekolah ok ... aini nak cerita apa yg aini dok buat lepas balik sekolah... aini dok umah pun boring so mcm biasa aini Facebook , Tweet... pastu entah mcm mna idea mai aini tangkap gambar ...bukan gambar aini ok

He make me die ... XDD *gedik*

 Hehe... I crazy with you Yamada Ryosuke :* 

Hehe bukan nama YAMADA RYOSUKE jer ok aini buat ... aini buat nama Greyson Chance jugak

I LIKE U GREYSON ... 

huhu sorry sbb nama GC tak leh buat full sbb huruf C tak cukup ... sbb tu la aini just buat GREYSON ... dan sorry sbb gambar tak berapa elok ... hehe 


Apa-apa pun aini suka GC &YR ... hehe dua-dua sama comel ... hehe
Ok that's all 
Bye Bye