Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Celebrate My Birthday !!!

Assalammualaikum 

hey semua sihat x?? korang perasan tak title hari nie ...? hari nie aini celebrate birthday with family and friends ...
mula-mula aini celebrate birthday ngan kwn aini dari pukul 10 pagi sampai 5 petang mcm tu la ... pagi tu aini ngan Qurratu pi pekan Rabu ... Ok mmg best ... aini ada beli 1 hadiah untuk aini sendiri ... pastu pi pekan rabu tu dok plan nk p mkn MYFC la tpi time tu x bukak lagi ... jadi beli kek bawak balik umah Qurratu dulu ... celebrate kat umah dia ... 

SEDAP MKN KEK!!! hehe

pastu pukul 2 tu balik umah aini sat tengok mama ... sbb mama kata nak hantaq ... balik2 tu mama tak berapa sihat jadi aini ngan Qurratu pi jln kaki la sampai kat MYFC x tangkap gambar bnyk sbb malu ... hehe 
habis mkn MYFC tu di sbb kan awl lagi aini ngan qurratu sempat bergambar lagi ... 


Malam pulak aini celebrate birthday aini ngan family ... mmg best nak tahu sbb apa .... 

jeng jeng jeng !!! 
haha aini tangkap guna DLSR mmg cantik giler gambar dia ... jom tengok gambar aini tangkap guna DLSR 

OMG My YR!!! i in love with you 4ever

My Brother with his wife ... 

OK sampai sini dulu aini nak update lepas nie nak gi tweet pulak ... bye bye !!