Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Aktiviti Di Kampung


Ok korang aini dah balik dari kampung ... yey!! mcm mna raya haji korang tahun nie ... best tak ? aini raya tahun ok lah , mcm biasa lah ... hehe tapi tahun nie tak boleh sambut raya haji dengan tok yang tersayang ... kalau tok ada mesti tok happy tengok gelagat bdk-bdk kecik dekat umah tok ... tapi nk wat mcm mna org dah tak da... Al-fatihah buat arwah tok yg tersayang ... :)

Ok aini tak nak buat cerita sedih-sedih dekat blogger aini ... heheh .... aini nak cerita apa yang aini dengan family dekat umah tok buat sebelum raya k.... 
Kemarin sampai ja umah tok ... tak da sapa lagi cuma ada pak dak dan sherina ja ... ya allah bdk tu la nie tak mau dah kwn ngan org ... tau nak melekat dekat abah ngan mak dia ja kerja ... sampai mak ngan abah dia tak leh buat kerja... pastu petang tu aini ngan family aini pi pekan jap sbb nak beli makanan nk bukak puasa ... habis ja beli sampai-sampai umah tok tengok geng-geng bdk kecik yg molet-molet tu dah balik ... apa lagi semua pakat nak berebut jer lah bdk tuu ... haha .. Ya allah klu korang tengok bdk peling kecik tu mesti korang nak CUBIT ja pipi dia ...dah la gemok pastu mata bulat pulak tu ... klu org bkn family mesti dah kata bdk tu 1 tahun dah ... sedang kan dia baru 10 bulan mcm tuu... mama ngan abah dok kata time kenduri ayong nnti dia boleh jln la tuu ... haha tak sabar aini nak tunggu ....

petang nak dekat mlm tuu mak lang , anak-anak mak lang ngan pak jang balik.... tak pa la biasa la aktiviti anak mak lang mcm biasa la main lawan-lawan pastu aci ligan and banyak lagi lah .... mlm tuu ada kenduri dekat umah tok org yang tak buat kerja semua mengadap dekat dpn TV ja tngok cerita "LIBAS" ... aini tengok cerita tuu tengok Rosyam Nor ngan Syah mmg cute gilerr... hehe, habis tengok cerita LIBAS depa semua nk tengok "HANTU BONCENG" aini tengok sat ja ...pastu habis ja kenduri mak lang bawak keluar baju pengantin untuk flower girl ... mmg lawa tapi tak siap lagi ... yang jadi flower girl semua nak pakai ... pastu tak pa la mak lang bagi depa pakai... 




tengok la bdk-bdk nie ...

Ok maybe sampai sini lah dulu cerita aini ... 
aini tak larat nak taip dah ... hehe 
bye bye