Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Activity at School part 4 and Last Day School

Assalammualaikum!!

Hey !! tengok tajuk hari nie ...aini tak berapa seronok Last day school sbb rasa masih awal lagi nak cuti ... tapi dah nak wat mcm mna dah cikgu ckp esok xyah mai kolah , xyah mai la jwb nya .. nasib baik aini dapat bersama cikgu di hari last ... dok rancang xnak pi kolah dah hari nie... tapi tetap p walaupun hari nie sampai lewat ... hari nie pukul 1:10 baru sampai kolah ... hehe ,

Qurratu nak tunjuk gelang warna hijau dia ... hehe *spa bagi tuu?*

Hari nie ada dua hingga tiga activity aini buat with Nabila & Qurratu...
Activity 1: Bergambar sambil mengata dekat org ... *org tu kami sendiri lah*
Activity 2: Membuat Sandwich ...
Activity 3: Erobik ...

setiap activity yang aini buat tu semuanya ada gambar OK .... so tengok dulu lah activity 1
tapi activity today tak best mcm biasa sbb tak da gambar 3 org tuu *spa suruh depa tak mai sekolah*

Gambar dia jarang nak ada dlm kamera aini sbb dia tak suka tangkap gambar... tapi hari nie OK sikit ...

Kami BEST FRIENDS sbb ada gilang yang sama ... cuma warna yang berlainnan ... hehe

Activity ke 2 kami buat sandwich ...
Perrr nampak sedap gilerrr ... aini ngan geng2 aini bahagi dua ... yang satu lagi aini bagi dekat cikgu ... yang nie yang aini ngan geng2 mkn .. hehe yang tak tahan nak kena makan tomato la ... aini dh la tak  berapa suka dengan tomato = =''

Activity 3 kami erobik ... tapi kali nie erobik kena bayar duit just RM1 ... tapi aini ngan Qurratu tak wat erobik tu sampai habis ... sbb kaki aini rasa tegang ... so aini just rehat dekat tepi tu ja ...

nie lah kerja aini time waktu tak da kerja ... hehe tangkap gambar sekeliling Ok tapi aini suka gambar nie ... hehe

Qurratu Aini & Aini Aishah ... *Kami tak Comel pun* hehe

Ok Time untuk tinggal sekolah .. sebelum aini tinggal sekolah ... aini bersalam dulu dengan cikgu-cikgu ... sbb takut nanti dh tak leh jumpa ... tambah2 dengan cikgu Jannatul & cikgu Raudah ... huhu aini akan rindu cikgu ..
OK lah sampai sini dulu kot...
Bye Bye SMKGC ... jumpa lagi tahun depan ... INSYA-ALLAH tahun depan jumpa klu aini ada umur yang panjang ... hehe
BYE!~~