Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Activity at School part 3

Assalammualaikum ... 

Yey dh masuk part 3 , semakin hari semakin best la pula nk pi sekolah ... member-member aini semua rajin pi sekolah ... haha , *Rajin ada makna tuu* hehe... hari nie aini ngan member bina 
"Menara Yang Paling Tinggi Dan Paling Teguh" haha ... mmg best ... mula-mula kami bina tu mcm sampah ... /hehe\ pastu mcm mana entah tiba-tiba boleh la tahan cantik menara tuu ... 

haha tengok tu banggunan kami ...*sapa pulak yang buat PEACE nie ... kacau jerr lah* 

Farah yang sedang tekun membuat kerja ... sampai tak perasan aini tangkap gambar dia ... hehe 

Lepas selesai buat menara tu ... member-member semua dok kata INSYA-ALLAH tak kan jatuh punya ... sbb dlm sains kami ada belajar mcm mana nk bina sesuatu benda yang tinggi ... so kami guna kan yang tuu ... ALHAMDULILAH berhasil ... 

Ok la not bad kan ... 

time cikgu tanya menara nie hak sapa ... member yg kumpulan dengan kami semua sebut 
"SUPER FUNNY BEAST" nak tahu tak pasai apa .. bukan sbb kami just minat KOREA ok ... ada la sbb-sbb yang tertentu ... Tapi kami tak tahu lagi la kami menang atau tak ... klu boleh Nomber 2 pun jadi la .... klu no 1 Alhamdulilah .... 

Ok selepas siap activiti tu OK time to photo-shoot ... hehe 
Ok aini ckp betul nie gambar yg paling banyak adalah Farah,Syafiqah &Farhana.. gambar depa tiga jerr yang aini suka tangkap sbb depa tiga spotting  dengan camera ... hehe Jom tengok sikit gambar depa ... 

 
sepatutnya ada sorang lagi nie dekat gambar nie tapi sayang dia tak mai hari nie ... rugii!!!
 kami bergambar tak leh banyak sbb mcm biasa la kami nak kena erobik ... tapi erobik hari nie tak berapa best la ... hehe  *sigh* 

Ok lah sampai situ dulu lah yerr sebelum tutup tengok dulu kwn aini yang comel-comel nie hehe 
Alolo anak sapa lah nie ... cute lerr... hehe 

Ok That's all
 Bye Bye ...