Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Activity at School part 2

Assalammualaikum!! ... 

aduhhh!! penat giler hari nie ... sakit badan-badan nie ... tapi hari nie bagi aini ngan member ... hari nie adalah hari yang terbaik *MANTAPPP* sebab hari nie saja ... aini ngan member menari saja ... memang best ... 
kami mula hari nie berlatih/pilih lagu pada pukul 9.00 pagi mcm tu la ... lepas tu dok berebut nak pasang lagu nie la lagu tu la... mcm-mcm 

Just Syafiqah ,Qurratu and Farah ...

pastu pukul 12:45 petang baru aini ngan member pi sekolah ... agak lewat sikit la ... tapi nasib time tu dewan ada org guna ... kira tak baca Yassin la hari nie ... duduk kat kantin beberapa belas minit duduk dekat kantin cikgu panggil suruh duduk dekat makmal komputer ... duduk kat makmal komputer ingat ka dah boleh bukak komputer ... tapi cikgu tak bagi ... tak pa la ... pastu dok boring sangat dok dlm makmal ... aini , Qurratu and nabila start la photographer kami ... hehe 


org yang pertama aini tangkap Syafiqah la ... sbb time tu dia sorang ja dok sebelah aini ... apa lagi gambaq dia jerr lah ... hehe ada banyak lagi gambar aini tangkap tapi tak leh la nak bawak masuk semua ... hehe aini just bawak masuk gambar yg kawaii-kawaii jerrr !!! heheh

Qurratu, Aida, Syafiqah and Farah

ada tiga org dalam nie aini panggil penari K-pop ... yang sorang tu bukan tu just kwn jerr ... hehe ... hari nie dekat sekolah semua bdk perempuan form 1 and form 2 semua kena menari k-pop termasuk la cikgu-cikgu perempuan.... hehe duduk sat tu cikgu kata nak pasang cerita ... Cikgu nk pasang LIBAS tapi semua tak mau sbb depa dah tengok ... pastu kami tengok RayaTakJadi mmg best tengok ... tapi tiba-tiba rosak pulak ...
= ='' mcm mna boleh rosak?

yang member aini sorang nie siap boleh tido lagi ...
Hoho lenanya dia tido ... hehe...

panjang lagi nie cerita ... tapi aini potong-potong sikit k
start pukul 5 petang Farah, Qurratu dan Syafiqah  start lah erobik ... yang lain semua kena ikut mcm mna depa buat ... aini ingat ka tak da yang nak ikut rupa-rupanya ramai gilerr yang ikut termasuk lah dengan cikgu-cikgu ... kami ambik lagi Mr.Simple, Roly Poly, Hands Up and Shock ... perrr!!! memang best walaupun penat sikit ... heheh time lagu Mr.Simple semua ikut buat gaya tangan tuu ...

Ok Lah that's all dulu lah
bye bye