Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Activity at School 1


Hey! korang ... hari nie mcm-mcm aktiviti aini ngan member buat dekat sekolah ... memang best!! rugi sapa budak perempuan sekolah SMKGC tak mai ... mula-mula tu memang tak wat apa ... just duduk dekat dewan ... boring-boring kerja aini ngan member sembang bohong, main batu sambut and baca majalah ... pastu duduk sat dekat dewan tu ... kelas aini ada buat jamuan ... PERRR!!! sedap mkn nasi tomato ... sampai boleh tambah lagi ... aini dok kata rugi tak bawak kamera ... klu tak boleh upload ... huhu

pastu habis jamuan tu ... aini ngan member kelas duduk dlm kelas ... sebab kami malas nak duduk dewan 
*Bagi bdk perempuan jerr lah* hehe... than kami balik ke dewan ... sampai dewan tu cikgu bukak cerita... mula-mula cikgu bukak cerita UP.. haha aini biasa jerr lahh... pastu cikgu tukaq ... ada cikgu kata mesti ramai yg tak tengok lagi ... pastu time tu aini dok sembang dengan kwn aini pasai cerita LIBAS

aini: Cikgu nak pasai cerita apa tu? wei ____ ang tengok tak gi cerita LIBAS?
member: dekat komputer aku ada cerita tu ...
aini: aku tengok dah ...
member :Cehh!!
aini : Aku suka tengok Rosyam Nor dengan Scha... dlm cerita tu nampak romantik ...
member : Betoi tuu ... aku suka tengok time dia timbang gelas tuu ...
aini : Nampak sangat tipu benda tu ... satu lagi aku suka tengok yang Siam tu yg jadi polis cerita Gerak Khas tu
....
banyak lagi la aini ngan member aini cerita ...

pastu dok syok sembang ... member aini tengok dekat depan ... bila aini tengok ... aini ngan member aini gelak sebab cikgu pasang cerita LIBAS ... haha... memang tak sangka mulut aini nie kdg-kdg masin jugak ... hehe 

dok sampai pukul 5 petang tu ... cikgu buat senam robik ... mula-mula tu aini tak wat sebab segan ... pastu aini makin ke depan aini dok ikut la cara cikgu buat ... habis senam robik tu Farah ngan Qurratu dok buat terian KOREAN *Mr.Simple* aini pun terikut-ikut la menari lagu Mr.Simple...
pastu cikgu tnya sapa nak buat persembahan ... untuk esok boleh bagi nama dekat cikgu ... Farah ngan Qurratu bagi nama ...(dalam hati aini *Beraninya depa nie*) tengok sampai dekat Facebook pun dok tanya pasai esok ...

<Klik untuk lebih besar>

Ok that's all for now
bye bye
see u late... hehe  :)