Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


05.November.2011




Morning... hari nie hari sabtu dan esok pula kita akan sambut Hari Raya AidilAdha kan? hehe kdg-kdg aini bukan tahu sangat ... satgi start tengah hari satgi aini dah tak leh nak update blog... huhu tu pun nasib sat ja balik kampung... esok balik umah balik... sat jerr kan? hehe, aini tak tau la napa sekarang nie aini rajin nak update blog... korang tahu tak kenapa ...? *Berfikir* ummm mungkin dah nak cuti kot ... sbb tu la aini rajin update blog kan ... hehehe 

My Blue-blue Blogger ... hehe 

Aini syok sikit hari nie sebab :
1. Hari nie balik kampung boleh jumpa sepupu ... tambah-tambah jumpa bdk comel tuu /hehe\
2. Sebab semalam aini dah dapat follower yg ke-100 Wow!!

walaupun Blogger aini yang tak berapa comel mcm blogger yang lain ... tapi aini tetap syg blogger aini... walaupun tak seberapa ... org yang dok follow aini harap korang rajin la singgah ke blogger aini 
*tak nak pun tak perr ... aini tak paksa* 

korang nak tau tak apa yang aini paling sayang dlm blogger aini nie? aini paling sayang dekat ShoutBox aini hehe... aini paling suka tengok org dok post mcm-mcm dekat ShoutBox aini ... hehe , aini syg ShoutBox aini sbb ada gambar #Yamada Ryosuke ... hehe gambar tu aini edit sendiri k... tak de mintak sapa-sapa pun edit... heheh 

senang jerr aini Edit ... aini cari gambar yang besar gambar nie ... pastu tambah ayah "Shout Box" jerr kn senang.... heheh *Alolo...comelnya #Yamada Ryosuke buat muka mcm tuu*
Ok lah sampai sini dulu cerita aini 
esok kalau aini balik awal dari kampung 
aini update lain k ... bye bye