Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


♥ Update Don't have Title ♥

こんにちは、お元気ですか?
願ってすべてうまく^ - ^
LOL。。

Haha, aini dah gile nie ... tiba-tiba dok tulis jepun pulak ... selalu elok jerr tulis bahasa melayu ... hari nie tulis bahasa jepun pulak ... tapi best la pulak tulis bahasa jepun ... hehe... tulisan dia nampak cantik 。。。 tu la sbb aini suka tulisan jepun .... 

aini sebenarnya dok boring nie tak tau nak buat apa ?。。。aini dok tengok cerita The Smurfs sebenarnya ... pastu tiba-tiba battery laptop habis ... lari naik atas la ... kalau aini nak tengok kena tengok dekat tangga jerr.... 
hehe 。。。* dekat tangga pun tak pa la , janji tengok *

Yey!!!esok cuti boleh la tengok cerita apa yang aini nak tengok sampai habis ... yg lagi best kakak and anyah balik... so lagi sengang la kot nak tengok cerita yg best-best ..,

Apa apa pun aini nak wish Otanjoubi Omedeto to 
Takagi Shinpei , Takagi Manpei and Mao ( SID )


Shinpei and Manpei


Mao

Ok really sorry sebab wish birthday depa lambat sikit ... sebab aini busy sikit , besa la bdk rajin *rajin la sangat*
ok lah maybe that's all
for today
bye bye  ^-^v ♥ ♥