Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


.no title...


Hey everyone .. 
hari nie dah hari jumaat ... aini agak seronok sikit la sbb boleh rehat dari exam untuk dua hari , pastu hari ahad nie start balik , kemarin aini exam 'bahasa melayu paper two and pendidikan islam' alhamdulilah boleh la jugak jawab , time aini tengok soalan bahasa melayu paper two , banyak gile idea keluar daripada pala otak nie , pastu mai bahagian D otak tiba-tiba jer mati ... bila otak dah mati jawab dia kena hantam jer lah ... hehe 

pastu time rehat , aini and other member just nak focus dekat buku agama jerr, sbb ustazah ckp soalan susah sikit, time waktu rehat tu aini tak focus sangat , habis rehat tu ada 20 minit lagi sebelum start exam pendidikan islam , time tu jugak aini focus dekat buku , hehe 


Alhamdulilah boleh la jugak jawab, *sebab baca buku* klu aini tak baca buku entah mcm mna aini nak jawab , mesti nagis dah per dalam dewan , 

harap-harap yang aini jawab tu banyak betul la yerr, *amin*

Ok that's all untuk hari nie ,bye bye see you again