Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


My J-rock New LOVE ~

Hello!! 

yey hari nie aini nak cerita kan pasai penyanyi j-rock yang aini baru kenal semalam ... nama dia Miyavi ... perr cool gile tengok miyavi ... memang terbaik lah rupa paras pun ada ... memang bagi aini dia paling best la dlm j-rock ... dah la penyanyi solo ... ada isteri cantik pulak tuu ... 

Hehe...sorry tak nampak muka !! tapi tengok dari picture nie pun dah nampak dia cool kan ? 
*tu pendapat aini ok*
aini paling suka tengok rambut dia warna-warni... perrr... memang in love la aini ... 


kalau nak cam dia senang jerr... korang tengok seluruh badan dia ada tattoos... dari depan sampai belakang badan dia ...  haha... selalunya kalau aini tengok org mcm Miyavi nie aini akan kata 
'menakot kan lah... tak minat' 
tapi bukan dekat miyavi ... walaupun penuh tattoos and tindik ... aini kata nampak handsome lagi ada lah ... kyaaa!!!

tengok lah badan miyavi ... penuh dengan tattoos ... kalau aini boleh baca la apa yang dia tulis dekat badan dia nie mesti best kan ,.. hehe banyak lagi gambar miyavi kalau korang nak tengok just search dekat Google nama miyavi jerr... nanti keluar la tuu ... :)

OK that's all for now ... 
see you later!!
bye bye 

Kawaii Miyavi!!