Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Menunggu New Header :)

Assalammualaikum  :)

Hehe mood aini today malas nak study so daripada aini kebosanan lebih baik aini update blog kan ... hehe kalau tengok dari title hari nie mesti ramai tertanya aini tunggu header apa kan ... sebenarnya aini dok tunggu header YamaChii aini hehe... buat sementara nie aini pakai header B2ST dulu ...


aini nak ucap terima kasih dekat Owl Sister sbb sudi nak buat header YamaChii dekat aini ... 
aini tulis mcm nie dekat ChatBox dia


aini pun tak tau dia nk tolong buat ... hehe BTW thanks la sbb nak tolong aini :)
OK lah aini nk pi study dulu k ...
Bye Bye 
Thanks again Owl Sister