Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Menolong orang ^0^

Assalammualaikum ... 

Hello, korang , kalau korang tengok dari title aini hari nie mesti ramai tertnya-tnya aini tolong apa kan ?
hahaha... aini tak de lah rajin sangat dok tolong org aini sebenaqnya pemalas nak tolong org ... 
aini just tolong bdk sekolah aini buat blog dia lebih elok dari biasa ... 

aini bukan nak bangga OK!!.. atau pun harapkan balasan dari dia k ... aini buat semua tu dengan Ikhlas dari hati aini ....  lagi pun aini dengan dia dah lama kwn ... biasa la tuu ^-^"

yang paling penting dia suka jerrr ... !! 
aini panggil kat bdk tu Alynn ... hehe :)



 OK aini tau yang Alynn minat Akim ... so this is for you ^-^"
aini nak ucap Terima Kasih banyak2 sebab percaya kan aini and jadi follower yg ke-80 dekat BLOG aini 
Thank You So Much Alynn ^-^
Ok maybe that's all for now
bye bye hope seronok la membacanya :)