Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Last EXAM at School :) 2011

Assalammualaikum !! 
Hello apa khabar?

wahh...aini dah abis exam... bestnya!! 
hari nie aini and other member aini bergambar abis dengan member dlm kelas ... hehe best ... *best la jugak*
kami bergambar dari waktu awal sampai nak balik ... tapi tak banyak la sbb aini kena sorokan kamera aini sbb takut cikgu rampas nanti ... tapi alhamdulilah cikgu tak rampas ... hehe

Sebelum tu kita tengok dulu gmbr2 best friends aini yg paling sporting ... hehe

yang nie nama dia Farah Inani   

nie pulak nama dia Syafiqah 

nie nama dia Nabila Ezani yg nie aini ngan kwn yg lain panggil dia bdk sensitive ... hehe

Ok member aini ramai lagi nie aini tak nak la tunjuk semua ... 
sepatutnya hari nie aini start exam pukul 1:20 p.m. mcm tu la tapi tak jadi , aini start exam seni pukul 4:00 p.m. yg sebelum rehat tu semua pelajar kena duduk dekat dewan baca Yassin , abis baca Yassin kami dok sengap jerlah dekat dewan ...  = ='' bored ... hehe 

pastu time exam start tu aini ngan kwn2 aini tak bawak keluar camera sbb nak Focus dekat lukisan tu dulu ... hehe kami melukis sampai ke pukul 6 lebih ... 
jom tengok lagi gambar member aini ... yg gedik dengan kamera... 
hehe *jangan marah yerr*

sebelum kita tengok lagi gambar2 yg lain "Bismillah" dulu ..
Bismillahirrahmanirrahim
*Hehe...sorry ana terupload gamabar nie... jgn marah aq pulak nnti*






Ok That's all for today !!
Bye Bye...l