Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Just For Fun (Hehe)

selamat malam semua
apa khabar ?
sihat?

satjerkan dh nak hari rabu ... esok dah hari nak masuk rabu ... esok pulak aini kena balik ke sekolah ...

aini rasa mcm tak nak la balik ke sekolah... sebab hari khamis nie dh nak EXAM akhir tahun ...

aini dah la tak baca buku apa lagi nie ... satgi kalau aini baca buku satgi aini suka nak tidur awal ... kalau tidur awal dengan layan komputer sama ja ... still xstudy ... adoi susah la jadi org mcm aini nie ... aini dok harap la tak da dah la org mcm aini nie ... satgi susah kan ibu bapa ja ...

sapa-sapa yg dok baca blog nie tak yah la dok jadi mcm aini nie ... dh la kuat beragan, pemalas, & other la,
Ok sebenarnya aini dok tengah boring nie... tu la yg tiba-tiba nak update blog nie... hehe

Ok maybe time untuk upload gambar yg buat aini tak boring ... hehe

Ehhh... alamak aini tersilap upload gambar pulak ... biaq ler gambar nie dok kat sini ...

Ehhh... Yuma Nakayama & Chinen Yuuri nak kiss my Ryo la ... aini nak kiss my ryo jugak... *Kiss Ryo*
hehe (Gurau jerr...)

Ok Last Picture
Nie gambar my Ryo time concert SUMMARY 2011
 Kawaii,Kawaii,Kawaii
I Love You Ryo 

Ok That's all for today 
Bye Bye 
See You later