Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Domo Or Danbo ?

Assalammualaikum !!
Hey everyone, morning 


Kalau tengok dari title mesti dah tau aini nak cerita pasai domo and danbo kan? hehe aini kenal domo dah lama, danbo pun aini kenal lama dah tapi just tak tau nama dia apa ... hehe , antara dua binatang nie aini pun taktau aini paling suka yang mana sebab kedua-duanya cute sangat , mungkin aini suka danbo lagi kot , sebab dia kotak nampak comel sikit ... hehe 

jom tengok sikit gambar-gambar cute danbo

 (Danbo with Iphone)


 (Alolo...comel la bila danbo pakai cermin mata)

(Snap with Danbo)

Ok That's all for today , byebye see you later , 
Rajin-rajin la datang singah yerr ... :)