Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Cute Shibuya

Hello!! 

hari nie aini boring sangat ... tak tau nak buat apa ... pastu tadi time bukak satu page nie ... nama page nie 
"Astro Boy" bukan astro boy yang cerita lah ... nie kumpulan jepun la...
time aini bukak tu page tu baru upload gambar member Astro boy yang aini minat gilerr... time aini bukak tuu gambar tu baru upload 5 minit lepas ... 

aini tengok gambar salah seorang member astro boy tuu... perr cute sangat ... nama dia Shibuya... 
Ok aini tau nama Shibuya tu mcm nama tempat dekat jepun kan ... 
tapi yang tu lah nama dia Shibuya... satu lagi sebab aini suka Shibuya sebab muka dia yang CHIBI tuu ,.. aini tengok rasa mcm nak cubitttt ja,.
(OMG!! your hair is red... I Like, i like XDD)

 haha nie lah Shibuya ... gambar nie tak berapa comel la sangat ... ada gambar time dia rambut perang tu lagi comel .. muka dia nak sama dengan Yang Yo Seob (Beast/B2st) kawan-kawan aini pun ada comment muka depa nak dekat sama... tapi sekarang kurang sikit la


sebab tu la dulu aini minat Yang Yo Seob ... sebab muka dia nak sama dengan Muka shibuya...
apa-apa pun bagi aini Shibuya handsome lagi laa... 

Itu pendapat aini la ok...
kalau pendapat korang aini tak tahu la pulak
hehee ^-^"

Ok mungkin sampai sini dulu 
cerita aini untuk hari nie
bye bye