Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


03.October.2011

Hello ^-^ 
Apa Khabar ?

Hari nie dalam kelas banyak Matapelajaran Aini tak belajar ... terutama sekali pada waktu awal ... Math
sepatutnya ada ari nie tapi entah kenapa tak da pulak ... Aini punya syok la nk belajar tengok-tengok Cikgu tak masuk ... Hancur harapan Aini nak belajar Math 

Pastu time Sivik pulak tadi ... Teacher tak nak ajar ... pastu teacher tnya nak tak belajar Math ... ? 
Aini pun apa lagi ... nak sangat-sangat la ... 
Teacher yang ajar Aini sivik tu dia ajar Aini math time form 1 ... dia ajar math untuk form 2 ... Aini lebih faham daripada dia ajar time form 1 
Happy tak terhingga...

Masa waktu Bahasa Malaysia pulak cikgu tnya soalan pastu kami dlm kelas tu kena jawab ...  Ok la best la jugak ... tapi Aini time cikgu dok tnya soalan dekat depan ... Aini hampir-hampir nak tertido
Nasib Tak Tertido lagi ... hehe

Ok time Pendidikan Islam ... Ustazah habar benda apa yang masuk dalam EXAM akhir tahun ...
Ehhh?? EXAM AKHIR TAHUN DAH HAMPIR TIBA LA

OMG !! start minggu depan kena baca buku la jawabnya ... dah tak leh la sangat nak BerFACEBOOK , BerTWEET and BerBLOGGER dh ...
kena tumpukan perhatian dekat Buku jerlah

Ok That's All for today 
Bye Bye 

See You Again