Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Kebosanan

Hello!!! 

Hari nie boleh kata kan satu hari Aini cuba nak buat cartoon sendiri ... mcm doodle yg depa dok selalu buat tu la ...  

mula-mula tu ingat ka senang ja nak buat .... rupa-rupa nya Payah gila ... kalau tak tadi dah nak give up dah sebab sikit-sikit tak jadi, tak jadi ... 
pastu tiba-tiba boleh buat ... Aini pun apa lagi Alhamdulilah la...

Kan Best kalau time pelajaran Aini mcm nie ... *abaikan jer lah*


ala x comel pun ... Aini nak buat org Muslimah tadi ... tapi dah terpadam abaikan jer lah ... jadi Aini buat jerlah muka kucing ... Ala kucing pun comel jugak kan ... 
hehe 

Ok Aini xnak cerita bnyk2... dah penat dah nie ... nak rehat jap k ...
Bye Bye !!