Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Kawaii Myao!! (Miho)

Hello 
How Are You!! 

Ok Tak nak Speaking English sbb satgi nak kena translate pulak hehe... ^-^
Yang Aini nak cerita nie pasai bdk Perempuan yang bernama Miho Miyazaki nama manja dia pulak Myao ... 
Aini kenal dia dari kumpulan AKB48 ... mesti ramai yang kenal kumpulan tu ... 
Boleh kata kan Seluruh dunia kenal kot Kumpulan AKB48 nie *ada sesetengah xkenal jugak* hehe 


Umur Myao nie baru 18 tahun ... Muda lagi kan ?
hehe... 


Aini minat dia sebab Mata dia yang cantik tu sbb tu la Aini minat dia ... 


Tengok tu mata dia cantik gila ... kalau boleh Aini pun nak mata mcm dia jugak ... hehe


Sebenarnya Aini kena cerita pasai dia pada 30.Jul.2011
sbb time tu birthday dia ... tapi masaalahnya Aini terlupa pasai birthday dia ... baru hari nie teringat ... hehe 
Tak per la janji Aini ingat ... Happy Birthday Myao!!! 
hehe

(gambar Myao with her Birthday cake) 
sedap nya tengok cake dia ... nak sikit leh x... hehe 
Myao tak makeup pun nampak comel kan ... tengok la gambar dia dengan cake tu mana ada makeup!!

(Myao Kawaii)
comel la tengok myao buat rambut mcm nie ...!!!
Aishiteru Myao!!

Ok that's All
Bye Bye!!

Labels: , ,