Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Baby Neko!! (baby cat)

Hello!!!
Apa Khabar??

Hope semua sihat-sihat la... 

Sepatut nya cerita nie maybe dah lama Aini cerita ... tapi disebab kan xnak cerita lagi ... baru sekarang la Aini nak cerita... hehe 

Masa Bulan puasa tu ada seekor kucing yang maybe boleh di kata kan terkenal dekat taman Aini ... haha 
Kalau sebut ja nama dia ... mmg semua kat taman akan kenal kucing tu ... Nama kucing tu Manja ... yang di bagi oleh seorang bdk yang berumur 7 tahun ... 

Ok back to topic... Masa bulan puasa tu Manja dah nak melahirkan anak dia ... time tu pulak family Aini dah nak keluar berbukak puasa dekat hotel ... 

Pastu time Aini dok bersiap ... Aini nampak manja ada dekat dalam bilik ... time tu ingat nak biar kan dia kat situ jer lah ... xmau bagi tau mama atau pun abah ... Aini terpaksa bagi tau abah jugak sbb takut jadi apa apa satgi .,.. abah pun terkejut bila Aini cakap ada Kucing masuk umah ,... 

Abah dah pesan kat kakak & kak chik jaga2 kucing tu dah nak beranak ... tapi xtau la bila dia mausk ... Abah dah nak angkat Kucing tu letak luar ... pastu abah xsampai hati sbb time tu anak dia dah nak keluar ... abah pun letak balik ... la kucing tu kat tempat tadi balik .... 

Kami tinggal kan kucing tu duduk kat dalam bilik tu jerr lah ... 
Pastu habis bukak puasa kami pun dah nak balik ... bila sampai umah ja ... abah dah pula beroperasi nak angkat anak2 kucing tu ... semua nya ada 3 ekor... comel2 pulak tu ... 

keesokan harinya pulak salah seekor dari anak Manja mati ... :'( 
kesian nya ... 
tinggal lagi 2 ekor... pastu 2hari kemudian *agak nye la* salah seekor anak kucing tu jugak mati ... tinggal la 1ekor lagi ... tapi Alhamdulilah ... seekor lagi tu xmati .. masih hidup sampai sekarang ... 

Abang Aini siap boleh bagi nama lagi kat anak kucing tuu ... Nama dia 'Honey' 
haha ... Aini boleh tau abang Aini abik kat mana nama tu ... 
tapi Aini xmau bagi tau la kat mana abg Aini abik nama tu 



Nampak x anak kucing yang dok tido tu? yang tu la Honey ... hehe 
Gambar nie time Raya Aidilfitri yang pertama hari tu ... 

Ok that's All 
Bye Bye 


Hope semua Enjoy membacanya!!