Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


(Hikaru VS Kaoru)

Hello ~~~

Hari ni Aini nak cerita pasai cerita Ouran episode 6 kemarin ...
wahh ... Episode ni yang Aini nnti2 kan ... Episode 6 Ouran memang best la ... 


Dalam cerita nii Aini paling minat Hikaru... wahh ... Hikaru betul2 Handsome .. tapi Kaoru pun Handsome jugak ... xpe lah ambik dua2 la lagi senang...

Ok sebelum nii Aini pening sikit yang mana Kaoru and yang mana Hikaru ...  tapi sekarang dah dapat bezakan yang mana satu depa ... haha...

Yang Rambut Gelap tuu Kaoru and yang rambut perang nii pulak Hikaru ... *betoi x?* ala.. dah pening balik ... hehe

Kyaaa...!!! suka nya dekat Twin nii ~~~ depa so HANDSOME ... >.<
Nasib depa nak buat cerita ni yang LIVE ACTION punya ... kalau x sampai sekarang Aini xkan kenal dengan depa ...

Kalau sapa yang tengok cerita ni yang cartoon punya ... mesti ramai yang akan minat watak Twin nii ... haha


(Yey.. *show a Peace*)

haha... Aini suka Peace depa dua ... nampak lagi comel kalau depa buat peace mcm tuu ... XDDD

Ohh No I in LOVE with them two ... 
xper lah ... in love pi la dengan Twins nii pun ... hehe

Ok That's all... about Twins 
Bye Bye ~

Labels: , ,