Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


~My New Look Blog~

Hello~~~


Adoi penat nya!!~ boleh katakan 1hari ni Aini cuma dok Edit blog bagi cantik ja ...~~~ huhu penat gile... dari pagi tadi Aini start edit blog tadi baru jerr habis Edit semuanya~~~tu pon ada yang Aini xbawak masuk lagi dalam blog ... Aini dok kata nanti pulak la ...


yang xtahan dok tengok blog Aini adalah warna latar belakang and yang lain2 sekali semua boleh dikatakan Warna PINK~~~~ 
hahah ....
Tapi Ok lah .. Aini lebih suka tengok Blog Aini yang sekarang nii ... 
nampak Cantik *puji kat bolg sendiri*... haha


memang bangga la sebab xsia-sia Aini xtido pagi tadi lepas sahur~~ Sanggup berjaga nak cantik kan bolg sendiri ~~~ hehe 



(My Blog) *daisukigirlsuki.blogspot.com*

ℓØИΕℓŸ ВℓØĢ ✔

Ok That's All 
Thanks for read..
Bye Bye~

Labels: , ,