Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


~6.08.2011~ Sabtu

MyEm0.Com
Assalammualaikum~~~


Apa khabar?


Hey!!~ huhu Hari ni Aini selsema la ... Aini benci bila Aini selsema ...satgi nak makan pun xlalu... pastu kalau nak bernafas Aini mesti banyak bernafas dari mulut klu selasam la ,.... MyEm0.Com   Benci3.... 




Hari ni jugak abg Aini yang dok kat Kuala Lumpur tuu balik ... Wahh kira hari ni kami semau bukak puasa bersama-sama la .... MyEm0.Com



(Be Mine)


(Together)

Owh ... Aini hampir terlupa ... haru ahad nii ada cerita IKEMEN DESU NE ... Episode 4 


(Jejaka Idaman ku ) hahaha~~~

Aini tak sabar nak tunggu Episode 4 ... Yuta Tamamori semakin lama semakin Handsome tengok dalam cerita tuu~~~~ ^_^





(ok ni bukan cerita Ikemen Desu Ne ... tapi yang ni cerita Ouran High School Host Club)
yang ni time Episode 1... *agak nye la*
Heheh~~~

Ok that's all dulu 
Bye Bye~~~
MyEm0.Com

Labels: , , , , ,