Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


My New Prince ( Yuta Tamamori )

Assalammualaikum~~
Sihat??


Hey hey semua~~~
Aini jumpa Prince baru yg nak sama Handsome denga Prince Aini yang sekarang nii ~~~ XDDD





(My New Prince)

Aini jumpa dia dekat cerita Gokusen ... tapi time tu dia tak handsome mcm gambar kat atas nii 

memeng Aini tertarik gila dengan gaya dia .... dah la handsome pastu Cute pulak ... memang mcm Prince Aini yang sekarang nii ... 
dia dari kumpulan *KIS-MY-FT2*


Suka tengok bila dia senyum *smile* memang nampak ...
`Handsome + Cute`




Ok gambar ni Aini xda kerja ... saja nak tunjuk-tunjuk ...
tengok tuu dia pegang Ipad kot ... XDDD

Ok that's All 
Aini dah xda cerita 
Ok Bye Bye~~~
L0ve y0u !!!