Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   



Assalammualaikum ...~


Hey Hey !!!~ 
Apa Khabar ..? sihat x?


Hari ni dah 31.July.2011... 
Yay!!~ Puasa dah nak dekat .... XDD


Mesti Time bulan puasa ni ramai org yg sibuk... dengan mcm mcm benda .... ada yang sebok nk buat kuih Raya, ada yg sebok beli baju raya... ada yang sebok dok buat baju Raya ... & mcm2 lah.... 


nasib Aini dah beli baju Raya siap2 ... supaya time bulan puasa ni Aini xbusy sangat... heheh



( Time ni dok beli Kasut Raya baru ...) 


( with my sister )
gila2 depan cermin ... hehe

yang ni semua gambar 29.July.2011

Pasru kemarin ~30.July.2011~ Aini ngan family Aini gi Bukit Merah ... wahh memeng best ... Aini bukan gi ngan family Aini jerr... Aini gi ngan geng2 pejabat Mama... depa buat Hari Keluarga dekat Bukit Merah... 

Huhu ... memang Ramai gile yang pi Bukit Merah kemarin .... hehe...



Ok sebelum Aini nk gi makan Aini nak ucapkan Kepada semua umat,Islam Aini
ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak..... 

Puasa jangan x puasa pulak .... heheh *peace*

Ok lah
That's all dulu untuk hari ini
See you tomorrow 
Bye Bye~~
^.^''