Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Ikemen Desu Ne ~~!

Assalammualaikum !!~
Hey semua!! Apa Khabar ?

Hari ni Aini nak cerita pasai cerita baru yang akan keluar tak lama lagii... cerita ni depa ambik dari cerita Korea pastu tukar kepada jepun .... 

Kalau Korea punya drama tajuk ` He's Beautiful` kalau yang jepun depa bubuh nama `Ikemen Desu ne ` XDDD




Aini kenai semua org dalm cerita ni ..... tapi yg Aini minat just 2-3 org jerr... hehe.... Aini minat yg rambut perang tu ngan rambut hitam yg tinggi tu ..... 
yg rambut perang tu nama dia ... ' Hikaru Yaotome' 
yg rambut hitam tinggi tu nama dia  ' Yuta Tamamori ' 



Cast:
- Tamamori Yuta as Kazuraki Ren {Vocal & Guitarist (Leader)}
(Original role by Jang Geun-Seok as Hwang Tae-Kyung)

- Takimoto Miori as Sakuraba Mio (male) and Sakuraba Miko (female) {Keyboard & Vocal}
(Original role by Park Shin-Hye as Go Mi-Nam (male) and Go Mi-Nyeo (female)

- Fujigaya Taisuke  as Fujishiro Shuu {Guitarist}
(Original role by: Jung Yong-Hwa as Kang Shin-Woo)

- Yaotome Hikaru  as Hongo Yuuki {Drummer}
(Original role by Lee Hong-Ki as Jeremy)


~Ikemen Desu ne~

Aini rasa dah tak sabar nak tengok cerita ni....sebab yang Korea dah best yang jepun mesti best jugak.... XDDD
Aini tak nak terlepas tengok cerita nii .... XDD





Yang tengah tu Handsome la ... XDDD *YUTA KAWAIII NE ~~!!*


Tiga-tiga depa dari syarikat yang sama that's why Aini boleh kanal ... hahaha ...,. 
OK That's All dulu 
Bye Bye~~~~

Labels: , ,