Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   



Hey!!~
Apa Khabar?

Sorry yer,... lama tak update blog ... sebab Aini busy sikit la minggu ni .... lagi pun kalau Aini update Aini tak tau nak update apa .... hehe.. ~~!!

2-3 hari ni Aini dok tengok cerita jepun .... best tu best la .... tak silap Aini dua cerita Aini tengok .... mula-mula Aini tengok cerita Takumi-kun

Takumi-kun Series 2

Lepas habis tengok cerita Takumi-kun Aini tengok cerita 'Niini no Koto wo Wasurenaide' 



Niini no Koto wo Wasurenaide

Aini tengok cerita ni sampai menagis ..... haha ... * Terok nya Aini ni *  mcm mana tak nagis ... cerita dia memang sedih pun .... 


sekarang ni kedua-dua cerita tuu Aini dah habis tengok .... sekarang ni Aini nak cari cerita baru .... sebab kadang-kadang time cuti Aini tak tau nak wat pa ... so Aini nak cari cerita baru la nii ... 

Kalau boleh Aini nak cari cerita yang Romantic , Funny , Sweet & Other la .... sebab Aini memang suka cerita macam tuu .... So pagi ni Aini nak cari cerita baruu .... 

So that's all
Bye Bye !!~