Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   



Assalammualaikum !!~ 
Selamat Pagi semua ... 

Apa Khabar ..?

Hari ni dah hari Khamis ... Yay!!!!!! esok cutii!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahaha....~~ Aini nk cerita pasai kemarin nii .... kemarin tak silap Aini ... Aini ngan geng2 kelas just belajar 1 mata pelajaran jerr .... iaitu Bahasa Melayu ... Time GEO cikgu suruh masuk Pusat Sumber .... ni mesti kes cikgu tak nak ajar ... sebab cikgu tau masa dia sat ja kemarin ... hehehe... ^.^v

Kemarin sekolah Aini ada buat sukan .... tapi yang kemarin punya sukan just untuk bdk form 1 .... huhuhu ... kesian depa ... kena lari time lacah ... 
abis Aini tengok baju kat belakang Kotor ..., memang kesian betul ... ada bdk satu umah sukan ngan Aini hampir nyawa2 ikan .... sampai sanggup baring kat tempat kotor ... 

Kemarin Aini just tolong jaga Air untuk umah sukan Aini .... Aini dah xda kerja .... so Aini tolong pi la cikgu .... hehehe *terlebih rajin* 

yang xbest nya kemarin Org Cute xmai ... huhuh .... *Gedik* 
Rindu nk tengok dia ... XDDD
Nasib la hari ni dia kata dia nk mai ... heheh ... ^.^v

kemarin kwn2 dia mai sat ... Aini ingat dia mai jugak , memang la dia mai .. tapi dia kata dia mai sat jerr... huhuh ... :'(
* Awat la gedik sangat nii * 
hehehe!!!~
Aishiteru ^.^v Saranghaeyo ^.^v Wǒ ài nǐ XDD


Ok That's All dulu .... hehe 
Bye Bye~~~~ 
Sayang Kamu!!~

Labels: , , ,