Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


(20/06/2011)

Assalammualaikum !!~ 
Apa Khabar semua !!~~


Semalam Aini tak hel tidor ... Aini pun tak tau kenapa ....Aini dok kata Aini teringar kan seseorang ... sbb ada kejadian yang best malam tadi ... tapi Aini tak leh cerita la sebab itu Rahsia Aini .... hehe ....Sorry sbb tak leh cerita kat semua .... 
hehe ....


Aini xtau nak cerita apa sebab dari kamarin lagi Aini dok senyum sorang2
pastu sampai lupa Aini nak cerita apa ...
.

にひひ Hehehe


ラブラブラブラブ  Aini harap la sangat yang hari gembira Aini tak kan hilang buat selama-lamanya ....!!!
(・∀・)



Dok Main Game 
Haha ... Aini Dah start boring nii ... tu la pasal main Game Jepun nii ... best la jugak walaupun xpaham .... hahaha 

Yang Twitter ni Aini Syok2 jerr ,...

Aini baru update status ni 1 jam yg lepas .... heheh ....
Twitter : @Aini _Aishah 
hehehe

Ok that's All 
Bye Bye !!~

Labels: ,