Posts

Bukit Broga , Semenyih

Hello, assalammualaikum~
im back too blogging but nak skip tak nak cerita kenapa berhenti lama sangat daripada blogging. Okay pada tarikh 10.November.2017, Aishah ngan kawan-kawan UiTM telah mendaki Bukit Broga. To be honest, ni first time aishah hiking and baru aishah tau bertapa penatnya hiking tu. but best lah walaupun penatkan. Nasib baik malam tu dapat rest kat rumah nenek kawan kalau stay kat luar rasanya lagi tak mampu nak mendaki bukit tu. Thanks nenek Shak sebab sudi terima tetamu lewat malam time tu and bagi kitaorang rest dengan selesanya.

So kitaorang naik Broga sesudah subuh sebab nak dapatkan sunrise untuk assignment kitaorang, kira dalam 6:25 am dah start mendaki so sampai atas tu before 7 jugak lah.




Okay kitaorang naik 5 orang semua but 2 lagi tak sempat tangkap sebab diorang lambat sangat . hahahaha!!! okay that's all for now . Bye bye~
Recent posts