Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


SEM 1


Assalammualaikum...
wahhh really long times not updating my blog.
Sejak masuk asrama mana nak ada masa untuk update blog dah. Ni pun nasib baik lah dah start cuti sem 1. You know what?? dah macam macam berlaku tahun ni, and Hime dah belajar banyak benda . Tahun ni banyak tangisan dan gelak ketawa dengan perangai kawan yang macam macam. But it's okay... i need to look forward. Every things that happen to me have own reasons.

Okay i think nak post semua gambar kenangan sepanjang sem 1 ni!




I call her Mya, dia adalah kawan yang paling gila-gila Hime pernah kenal. and for me she really pretty <3


This is ASMIAN batch 97's



Waktu ni keluar dengan Mya Mimi Balqis Naimah and Athirah 

Masliana kawan yang sentiasa ada dekat sebelah di setiap kelas , dia banyak membantu sebenarnya and dia orang yang agak pendiam but with me dia melayan je bila Hime duk cakap :D


with Kak Ana

with Kak Ar
Kak Ana and Kak Ar sebenarnya orang yang banyak membantu Hime kalau ada masalah especially bila takdak tempat nak mengadu diorang lah orang yang selalu ada and bagi nasihat yang positive, Thanks and tahun depan dah tak boleh jumpa diorang, its really sad for me. 

okay sebenarnya banyak lagi tapi nak post benda benda penting je , yang lain , lain kali pun boleh. okay that's all bye bye .Assalammualaikum

-HIME-
(24.Nov.2015)